Benvinguts a la pàgina web del projecte RoboCAT

La RoboCAT és el Campionat de Robòtica Lliure de Catalunya. Està organitzat per l’Associació El Racó dels Robotaires, dedicada a la robòtica educativa i als projectes tecnològics, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Vilablareix.

El Racó dels Robotaires, amb la iniciativa de la RoboCAT, vol  crear un entorn comú on compartir idees amb les persones que tenen inquietuds en aquest àmbit.  Desitgem fer accessible i assequible la realització d’activitats robòtiques pels centres educatius i cívics. Ens agrada la cooperació entre entitats, centres d’ensenyament, institucions i particulars per tal de crear sinèrgies. 

La RoboCAT és un campionat multidisciplinari que valora la programació i la construcció del robot, així com el propi muntatge i decoració del camp de competició. Cada any s’hi recreen aspectes del patrimoni artístic o natural de Catalunya. El camp de l’edició 2017  s’inspira en el geni figuerenc Salvador Dalí.

Contacte: info@robocat.cat 

 

ESTEM TREBALLANT EN LA NOVA PÀGINA WEB, en el link següent hem penjat la normativa de la Robocat18 així com un esquema del camp d'aquest any

https://isconiloc.wixsite.com/robocat18

 

 

Gran Final RoboCAT 2017

El dissabte 27 de maig es celebrarà la Gran Final de la RoboCAT 2017 al Pavelló Municipal de Vilablareix, Girona. A partir de les 9:30 del matí fins les 17 hores.

Horari

- Registre equips: 9:30 - Inauguració: 10:15 - Inici rondes: 10:30 - Selecció aliances: 13:00 - Dinar - Ronda aliances: 14:30  - Semifinals: 15:45 (les quatre millors aliances) - Final: 16:00 (les dues millors aliances) - Presentació Camp RoboCAT 2018: 16:15  - Entrega de premis RoboCAT 2017: 16:45. Participaran en l'acte el Sr. Josep Polanco, Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona i la Sra. M. Àngels Planas, diputada de la Diputació de Girona.

Distincions

1r Premi categoria Primària (a concretar)

1r Premi categoria Secundària (amb la col·laboració de la Fundació Princesa de Girona)

Visita al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona acompanyats per la doctora Sílvia Osuna Oliveras (divendres 14 de juliol de 2017). Sílvia Osuna és guanyadora del Premi Fundació Princesa de Girona Investigació Científica 2016 per trobar una nova via per reduir els costos de producció de fàrmacs mitjançant la química computacional. Forma part del grup de recerca Química Teòrica i Modelatge i Enginyeria Molecular (QTMEM) de l'Institut de Química Computacional i Catàlisi (IQCC) de la UdG.

1r Premi categoria Adults (a concretar)